5 tips for å øke produktiviteten på byggeplasser

工地3

Et byggefirmas fortjeneste og profesjonelle omdømme er uløselig knyttet til arbeidsplassens produktivitet.Hvis mannskapene og maskinene deres ikke fungerer på optimale ytelsesnivåer, vil ting avta.Og når en del av prosjektet bremser ned, kan det lett forstyrre resten av planen.

Smarte strategier og praksiser som øker produktiviteten kan redusere prosjektkostnadene og holde alt i rute eller til og med foran skjema.De utvider fortjenestemarginene, gir mer konkurransedyktige arbeidsbud og reflekterer merkevaren din godt på en måte som oppmuntrer til dupliserte virksomheter og anbefalinger.I tillegg har mange strategier redusert langsiktige kostnader som reparasjon og utskifting av utstyr, og til og med ansattes omsetning;Mennesker som jobber i smarte, fornuftige, effektive, godt administrerte team har høyere arbeidstilfredshet.

  • 1. Publiser alle prosjektmåldatoer og tidsfrister for hele mannskapet ditt.Sørg for at kommunikasjonen er klar og konstant.Alle bør kjenne sine spesifikke oppgaver, ansvar og mål for hver time hver dag.

 

  • 2. Supplere mannskapets utstyrstrening med ekstra produktivitets- og sikkerhetsopplæring.Tidsinvesteringen lønner seg.Husk at selv om de sikreste prosedyrene kanskje ikke alltid virker som de mest effektive, er det ditt ansvar å beskytte arbeiderne dine;også uhell og skader kan redusere produktiviteten betydelig.

 

  • 3. Oppretthold ryddige, godt organiserte byggeplasser.Dette hjelper til med å unngå hindringer som kan forårsake forsinkelser, utstyrsskader og arbeiderskader.Tid bør heller aldri gå tapt fordi folk ikke finner verktøyene, utstyret eller materialene de trenger.

 

  • 4. Oppretthold en regelmessig oppdatert, nøyaktig sidebeholdning og se alltid fremover for endrede behov.Vær proaktiv når det gjelder å bestille ekstra verktøy, vedlegg, utstyr og materialer, slik at de er tilgjengelige når de trengs – ikke etter.

 

  • 5. Utvikle et forhold til enmaskinforhandlerogutstyrsleverandørmed et stort lager, effektive egne prosesser og en dedikasjon til å betjene dine behov.Hvis du har tenkt å finne en kostnadskonkurransedyktig mens du tilbyr en maskin av god kvalitet kjære og deleleverandør, foreslår vi at du sjekker det gjennomoriginmachinery.com 
工地2

Innleggstid: 13. september 2022